Huhut David de Gean siirtymisestä Real Madridiin ovat voimistuneet viime viikkoina entisestään. Perjantaina uutisoitiin, että maalivahti olisi jo päässyt sopimukseen madridilaisseuran kanssa henkilökohtaisista ehdoista ja sitä ennen pelaajan kerrotaan laittaneen kotinsa Manchesterissa myyntiin.

Espanjalainen Marca ja englantilainen Independent ovat molemmet uutisoineet, että Manchester United harkitsee Manchester Cityssä kirjoilla olevan Joe Hartin hankkimista de Gean korvaajaksi. Tällä kaudella 30-vuotias maalivahti on pelannut italialaisessa Torinossa lainalla ja hänen uskotaan jättävän Man City kesällä pysyvällä siirrolla.

Man Unitedin legendaarinen entinen valmentaja Sir Alex Ferguson on aiemmin kertonut, että yritti hankkia Hartin seuraan, kun hän pelasi vielä Shrewsburyssa. Ferguson sanoi, että hänen mielestään Hart on Englannin paras maalivahti viimeiseen 20 vuoteen.

De Gean uskotaan tuovan Man Unitedilla rahaa 60-75 miljoonaa euroa. Hartin hintalappu olisi alle 20 miljoonaa euroa, joten hänen hankkimisellaan seuralla jäisi lisää pelimerkkejä vahvistamaan muita pelipaikkoja.

Hartin uskotaan olevan valmis siirtoon, sillä hän on vihainen Pep Guardiolalle saamastaan kohtelusta ja tahtoo näyttää hänelle olevan edelleen sarjan parhaita torjujia.