29-vuotias Marouane Fellaini on joutunut kuluvan kauden aikana entistäkin useammin Manchester United -kannattajien ja mediapersoonien silmätikuksi. Belgialainen käkkäräpää on tehnyt joitain kriittisiä puolustuspään virheitä, ja varsinaiseen myrskynsilmään Fellaini ajautui, kun hän puski Sergio Agüeroa huhtikuisessa Manchesterin derbyssä. Fellaini palkittiin teosta kolmen ottelun pelikiellolla.

Ulottuva keskikenttäpelaaja ei kuitenkaan kritiikistä piittaa. Tärkeintä on, että miehen oma esimies luottaa häneen.

– Eivät puheet haittaa minua. Yritän vain tehdä työni, antaa parhaan panokseni ja voittaa otteluita, Fellaini sanoi BBC:lle.

– Johtoporras luottaa minuun, ja samoin manageri ja pelikaverini. He ovat kaikkein tärkeimpiä.

Fellaini oli Manchester Unitedin ensimmäinen hankinta Sir Alex Fergusonin eläkkeelle jäämisen jälkeen. United maksoi Fellainista Evertonille 27,5 miljoonaa puntaa elokuussa 2013.

Belgialainen on saanut pelata Unitedin jokaisessa Eurooppa-liigan pudotuspeliottelussa. Vaikka seura on tällä hetkellä kaukana Fergusonin aikaisesta dominanssista, näkee Fellaini merkkejä paremmasta.

– Pikkuhiljaa Manchester United voittaa taas mestaruuksia. Viime kaudella voitimme FA Cupin. Tällä kaudella olemme jo voittaneet kaksi pokaalia ja nyt olemme Eurooppa-liigan finaalissa. Meidän on annettava kaikkemme, jottei mitään jossiteltavaa jää, Fellaini lupaa.