Lähestyvä kesä ja sen siirtomarkkinat tulevat osoittamaan, nähtiinkö Chilen maajoukkueen some-vastaavilta klassisen iso moka. Chile nimittäin ilmoitti maanantaina Twitterissä 17 pelaajaa tulevan kesän Confederations Cupiin. Listalla on luonnollisesti mukana myös Arsenalin Alexis Sánchez, mutta Arsenalin sijaan Sánchezin seuraksi oli kirjattu Bayern München.

Kamran İsgəndərli

@kamranis
@LaRoja quşu buraxıb.

Bax: Alexis Sanchez.

Twiitti on sittemmin poistettu ja vaihdettu versioon, jossa Sánchez on taas Arsenalin mies, mutta tarkoilta some-silmiltä virhe ei tietenkään jäänyt huomaamatta.

Moka voi selittyä sillä, että Chilen joukkueen toinen supertähti, maanantaina 30 vuotta täyttänyt Arturo Vidal harjoittaa ammattiaan Bayern Münchenissä. Ajoitus on kuitenkin paljonpuhuva, sillä Vidal myönsi juuri maanantaina, että Bayernin johtoporras on kysynyt hänen mielipidettään Sánchezin värväämisestä.

Arsenalin faneille Sánchezin lähtö olisi taatusti kova isku vasten kasvoja, sillä uransa parhaan kauden pelannut Alexis teki kauden 50 ottelussa huimat tehot 29 maalia ja 19 maalisyöttöä. Ja vaikka Bayern München eri sarjassa pelaakin, voi sitä viime vuosien Mestarien liiga -kokemusten perusteella pitää melkeinpä Arsenalin verivihollisena. Ainakaan ensi kaudella Arsenalin ei kuitenkaan tarvitse Bayernia kohdata kesäistä harjoitusottelua lukuun ottamatta.

Sánchezin lisäksi Valioliigasta Chilen joukkueeseen valittiin Manchester Cityn maalivahti Claudio Bravo.