Muun muassa Tottenhamin ja Evertonin on huhuttu tavoittelevan tosissaan riveihinsä Swansean islantilaista johtotähteä Gylfi Sigurdssonia. Walesilaisseurasta kerrotaan kuitenkin, ettei sillä ole sen kummemmin halua kuin tarvettakaan tehopelaajaansa myydä.

Sigurdsson teki sarjapaikkansa täpärästi säilyttäneessä Swanseassa yhdeksän maalia ja antoi 13 maaliin johtanutta syöttöä. Miehen merkityksestä joukkueelle kertoo se, että hän oli suoraan mukana yli puolissa ”Joutsenten” kauden maaleissa.

Squawka

@Squawka

Squawka

@Squawka
3. Who Gylfi Sigurdsson should join *if* he does leave Swansea - sqwk.at/GylfiMove

Dream 😍
Realistic 🤗
Wildcard 😏
Squawka Selects 🤓
Gylfi Sigurdsson has been involved in 51.1% of Swansea's 43 Premier League goals this season:

13 assists 🅰️
9 goals ⚽

Pure end product.

– Me kaikki tiedämme, kuinka tärkeä pelaaja Gylfi on. Hän myös tietää yhtä hyvin, kuinka arvostettu ja rakastettu hän on täällä, Steve Kaplan, toinen Swansean pääomistajista totesi Wales Onlinella.

– Kiinnostusta häntä kohtaan on ollut ennenkin. Viime kesänä ja tammikuun siirtoikkunassa hänestä tehtiin isoja tarjouksia, muttemme halunneet myydä häntä silloin emmekä halua nytkään.

– Eikä meillä liioin ole tarvettakaan myydä häntä. Hänen sopimustaan on kolme vuotta jäljellä, ja hän kuuluu suunnitelmiimme Paul Clementin alaisuudessa, Kaplan jatkoi.

– Meidän päämäärämme on jatkaa joukkueen rakennustyötä menestyksekkäästä loppukaudesta, eikä siihen kuvioon kuulu parhaiden pelaajien myyminen.

Islantilainen vaparispesialisti kertoi viime viikolla, ettei hänellä ole mitään hinkua suurempiin ympyröihin, ellei sitten seura halua ehdoin tahdoin häntä myydä.

Sigurdsson pelasi ensimmäisen kerran Swanseassa keväällä 2012. Kahden Tottenhamissa vietetyn kauden jälkeen hän palasi tuttuihin maisemiin kaudeksi 2014-2015 ja on viettänyt Walesissa nyt kolme kautta putkeen.