Harry Redknapp uskoo Jermain Defoen jatkavan maalien mättämistä myös Bournemouthissa. 34-vuotias Sunderland-hyökkääjä on yhdistetty viime aikoina Kirsikoihin Black Catsin pudottua Mestaruussarjaan.

Defoe pelasi aiemmin urallaan kaudella 2000-01 lainalla Bournemouthissa ja teki maalin 10 peräkkäisessä ottelussa. Hyökkääjän entinen valmentaja Redknapp luottaa miehen pystyvän myös nykyään Kirsikoissa samaan.

– Bournemouth on fantastinen joukkue ja he saavat paljon paikkoja ottelua kohden. Hän tulee saamaan lukuisia maalipaikkoja, jota hän rakastaa. Jos hänelle annetaan mahdollisuuksia, hän pystyy laittamaan palloa verkkoon. Kilpailua tulee olemaan, mutta pieni mies tulee astumaan sisään tekemään maaleja, Redknapp kehui talkSPORT:lle.

Redknapp lainasi Defoen itse West Hamista vuosituhannen vaihteessa Bournemouthiin. Englantilaisvalmentajan ratkaisua epäiltiin aluksi.

– He kysyivät miten vanha hän on? Sanoin 17-vuotias. He sanoivat siihen: ”Kuuntele, Harry tämä on miesten, eikä lasten liiga. He kysyivät minkä kokoinen hän on? Sanoin hänen olevan viisi tai kuusi jalkaa pitkä.

– Lopulta he pitivät ensimmäisensä aamuna harjoitusottelun, jossa hän teki viisi maalia. He soittivat minulle kahdelta ja kysyivät voivatko lainata koko kaudeksi, Redknapp muisteli.