Leicesterin mestarimanageri Claudio Ranieri ei pidä N’Golo Kantéa kaikkien aikojen parhaana pelaajahankintanaan, kertoo Leicester Mercury.

Ranskalainen keskikenttämies oli Ranierin ensimmäinen hankinta Leicesterissä. Joukkueen ehdottomaksi avainpelaajaksi nousseesta miehestä maksettiin Caenille vain 5,6 miljoonaa puntaa.

Kanté ihastutti jalkapallon ystäviä ympäri maailmaa ja siirtyi kauden jälkeen 30 miljoonalla punnalla Stamford Bridgelle. Hän pääsi juhlimaan liigamestaruutta myös Chelsean riveissä.

Siitä huolimatta Ranieri nimeää toisen ranskalaisen parhaaksi hankinnakseen.

– Mielestäni paras oli (Anthony) Martial Monacossa. Ostimme hänet viidellä miljoonalla ja myimme 60 miljoonalla, Ranieri sanoi Goals on Sunday -ohjelmassa.

Walsh yllytti minua kesäkuussa saavuttuani tänne, ja sitten heinäkuussa. Hän sanoi Kanté, Claudio, Kanté.

Manchester Unitedia tätä nykyä edustava Martial oli vain 17-vuotias, kun Monacon silloinen luotsi Ranieri houkutteli hänet seuraan Lyonista. Kaksi vuotta myöhemmin hyökkääjästä tuli kaikkien aikojen kallein teinipelaaja.

Leicesterin rekrytointipomo Steve Walsh ja hänen tiiminsä olivat huomanneet Kantén kyvyt, mutta Ranieri ei ollut vakuuttunut tästä aivan heti.

– Walsh yllytti minua kesäkuussa saavuttuani tänne, ja sitten heinäkuussa. Hän sanoi ”Kanté, Claudio, Kanté”. Hän oli innokkaampi hankkimaan tämän kuin minä.