Muun muassa Tottenhamiin siirtohuhuissa yhdistetty Wilfried Zaha on solminut Crystal Palacen kanssa peräti viisivuotisen jatkosopimuksen. Loistavan kauden pelanneen Zahan jääminen Selhurst Parkille on todella tärkeää, sillä hän kuuluu ehdottomasti joukkueen avainpelaajiin. Zaha valittiin toisella kaudella peräkkäin Palacen parhaaksi pelaajaksi.

24-vuotias Zaha teki tällä kaudella seitsemän maalia ja alusti lukuisia muita. Kauden aikana laitahyökkääjä teki myös loikan Englannin maajoukkueasusta Norsunluurannikon maajoukkueeseen.

Zaha on Crystal Palacen oma kasvatti, joka on pelannut seurassa koko ikänsä lukuun ottamatta lyhyitä jaksoja Manchester Unitedissa ja Cardiffissa.

– Palace on sydämessäni enkä usko tarinan olevan vielä lopussa. Juttelin Steve Parishin kanssa ja uskon, että minulla on seuralle yhä annettavaa. Kannattajat ovat olleet uskomattomia ja haluan meidän pystyvän ensi kaudella enempäänkin kuin vain pysymään sarjassa, Zaha sanoi seuran kotisivujen tiedotteessa.

Palacen puheenjohtaja Parish oli luonnollisesti tärkeästä sopimuksesta onnellinen.

– Wilf on ollut seurassa kahdeksanvuotiaasta ja ykkösjoukkueesta siitä lähtien, kun minä tulin seuraan. Hän on talismaaninne ja antaa joka viikko kaikkensa Red & Bluelle.

Seuraavaksi Crystal Palace saa keskittyä löytämään joukkueelle uuden managerin Sam Allardycen jätettyä pestinsä yllättäen. Sky Sports pitää kärkiehdokkaina Marco Silvaa ja Garry Monkia, jotka jättivät eilen tehtävänsä Hullissa ja Leedsissä.