Hull-legenda Dean Windassin mielestä pelaajat ovat syypäitä seuran putoamiseen korkeimmalta sarjatasolta.

(Marco) Silva voi olla ylpeä työstään KCOM:llä. Pelaajat pettivät hänet, ja pelaajat lopulta ratkaisivat seuran kohtalon huonoilla suorituksillaan, Windass sanoo Hull Daily Mailissa.

Windassin mukaan jalkapallossa on aina pelattava niillä korteilla, jotka on jaettu. Hän korostaa, ettei Valioliigan sarjataulukko valehtele.

– Putoaminen on ollut yhteisen työn tulos. Kun Steve Bruce lähti, Mike Phelan yritti hyvin kaikkensa, mutta niin ei ollut tarkoitettu. Sitten Marco Silva tuli sisään, toteaa Windass.

– Portugalilainen päävalmentaja antoi kaikille seurassa, niin pelaajille kuin faneillekin, kunnon nosteen. Hän hankki seitsemän uutta pelaajaa, ja yhtäkkiä seuralla oli mahdollisuus selviytyä ensimmäisen kerran tällä kaudella. Kuusi kotivoittoa nosti seuran pois putoamispaikoilta ensimmäisen kerran lokakuun jälkeen.

Sitä on vaikea hyväksyä, että he poistuivat kentältä ilman minkäänlaista arvokkuutta.

Hullin kausi päättyi viime sunnuntaina karmaisevaan 1–7-kotitappioon Tottenhamia vastaan. Se oli pahin mahdollinen tapa päättää surkea kausi.

– En kyseenalaista yhdenkään kentällä olleen pelaajan sydäntä, mutta heidän on näytettävä enemmän. Tietenkin heidän on kunnioitettava Spursia, joka on juuri sijoittunut toiseksi Valioliigassa, mutta sitä on vaikea hyväksyä, että he poistuivat kentältä ilman minkäänlaista arvokkuutta, manaa Windass.

Hän arvioi kesän olevan vaikea – huolimatta siitä, kuka Hullin managerina on. Ensi kaudesta Mestaruussarjassa on luvassa pitkä ja haastava.