Entinen Southamptonin hyökkääjä Mark Hughes oli Daily Echon mukaan ihmeissään siitä, että kotiyleisö buuasi Saintsin managerille Claude Puelille Valioliigan päätöskierroksella.

Hughesin luotsaama Stoke haki Southamptonista 1–0-vierasvoiton, mutta kotijoukkue päätyi siitä huolimatta kahdeksanneksi sarjataulukossa.

Hughesin mielestä Puel on tehnyt etelärannikolla hyvää työtä. Hän arvioi, että odotukset ovat saattaneet nousta Southamptonissa liian korkeiksi.

– Se on hieman hämmentävää. Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta mielestäni he ovat kahdeksansia. Herranen aika, Hughes kommentoi.

Jos katsotaan kokonaiskuvaa, ehkä he eivät ole olleet niin huonoja kuin ihmiset luulevat.

– Ehkä kyse on odotuksista. Kun odotuksia nostetaan – ja Southampton on ollut erinomainen nyt jo useamman vuoden ajan – odotustaso nousee, ja ihmiset luulevat olevansa pettyneitä, mutta jos katsotaan kokonaiskuvaa, ehkä he eivät ole olleet niin huonoja kuin ihmiset luulevat. Joskus sitä on vaikea ymmärtää.

Puel haluaa säilyttää työpaikkansa, vaikka Southampton ei tehnyt maaliakaan kauden viidessä viimeisessä kotipelissä. Hänen mukaansa kautta onkin katsottava kokonaisuutena.

– Kun teen raportin, kyse ei ole raportti yhdestä pelistä vaan koko kaudesta. Hyvät asiat, vaikeat asiat ja kaikki sellainen. Se on koko kauden saldo, ja meidän on katsottava, missä voimme koko ajan parantaa. Se on tärkein asia.