Arsenalin ranskalaismanageri Arsène Wenger oli ylpeä joukkueestaan, joka nujersi liigamestari Chelsean 2–1 FA Cupin loppuottelussa Wembleyllä.

Arsenal pelasi vahvan ottelun ja olisi voinut tehdä enemmänkin maaleja. Kaikkien aikojen 13. voitto nosti seuran yksin FA Cupin historiatilaston kärkeen.

– Esityksemme oli loistava ensimmäisestä minuutista lähtien. Tämä joukkue on kärsinyt, he ovat yhtenäisiä ja vastasivat huutoon, Wenger kehui BBC:n mukaan.

– Olen ylpeä siitä, että olen voittanut seitsemän näistä cupeista. Olen ylpeä tästä – liigamestaruuden voittamisesta ilman tappiota ja seitsemästä FA Cupin voitosta.

Wenger joutui vastaamaan myös kysymyksiin omasta tulevaisuudestaan. Tykkimiehet oli Valioliigassa viides ja jäi ulos Mestarien liigasta ensimmäisen kerran 20 vuoteen.

Esityksemme oli loistava ensimmäisestä minuutista lähtien. Tämä joukkue on kärsinyt, he ovat yhtenäisiä ja vastasivat huutoon.

– Meillä on johtokunnan kokous tiistaina. Ja keskiviikkona tai torstaina tilanne on selkeämpi, hän summasi.

Arsenalin voittomaalin viimeistellyt Aaron Ramsey toivoo Wengerin jatkavan seurassa.

– Hän ansaitsee tämän. Hän muutti ryhmitystä ja on saavuttanut paljon menestystä. Tämä on hänen ansiotaan, hän muutti systeemiä. Toivottavasti hän on täällä ensi kaudella.