Manchester Unitedin toimistolta kuuluu sopimusuutisia.

Seura kertoi verkkosivuillaan, että Michael Carrickin sopimusta on jatkettu vuodella. Tuore kontrahti umpeutuu ensi vuoden kesäkuussa.

– Mikä tapa päättää kausi. Saimme palkintokaappiimme uuden pokaalin. Olen iloinen, että matkani tässä upeassa seurassa jatkuu, Carrick sanoi seuran tiedotteessa viitaten pokaalilla Eurooppa-liigan voittoon.

Kesällä 36 vuotta täyttävällä Carrickilla oli alkukaudesta vaikeuksia mahtua pelaavaan kokoonpanoon. Spekulaatiot miehen tulevaisuudesta kiihtyivät, mutta jotakuinkin marraskuusta lähtien Carrick on osoittanut tasonsa. Manageri José Mourinhokin vaikuttui näkemästään.

– Olen todella nauttinut Michaelin kanssa työskentelemisestä päättyneellä kaudella. Hän on lajin todellisia ammattilaisia. Hän ei ole vain erinomainen jalkapalloilija, vaan myös loistava ihminen. Hän on upea roolimalli joukkueen nuorille pelaajille, Mourinho sanoi.

Carrick siirtyi Unitediin jo kesällä 2006. Hän on pelannut seuran paidassa 459 ottelua, joista 38 päättyneellä kaudella. Ensi viikon sunnuntaina Carrickin kunniaksi järjestetään testimonial-ottelu Old Traffordilla.