Eddie Howen luotsaama Bournemouth säilytti sarjapaikkansa sijoittumalla komeasti yhdeksänneksi, mutta seuralla riittää haasteita tänä kesänä.

– Meidän kokoisellemme seuralle niin hyvin Valioliigassa esiintyneiden pelaajien pitäminen on suurin haasteemme tänä kesänä, Howe toteaa Daily Echon haastattelussa.

– Meillä on kunnianhimoiset suunnitelmat. Emme halua menettää parhaita pelaajiamme. Haluamme tuoda sisään lisää, joten toivottavasti se saavutetaan.

Maalitykki Joshua King heilutti verkkoa peräti 16 kertaa päättyneellä kaudella. Myös muun muassa puolustaja Steve Cook on herättänyt kiinnostusta muissa seuroissa.

Bournemouth maksoi Kingistä miljoona puntaa ja Cookista 175 000 puntaa. Muita kauden suuria onnistujia olivat Adam Smith, Harry Arter ja Ryan Fraser.

Haluaisin ajatella, että pelaajat ovat onnellisia täällä ja ovat osa joukkuetta, joka nauttii tästä kyydistä.

– Uskon, että pystymme pitämään kiinni kaikista pelaajistamme eikä meillä ole painetta myydä. Haluaisin ajatella, että pelaajat ovat onnellisia täällä ja ovat osa joukkuetta, joka nauttii tästä kyydistä. En halua sen päättyvän. Haluamme jatkaa kasvamista ja uskomme saavuttavamme erityisiä asioita, manageri miettii.

Howe kehuu erityisesti Kingiä, jonka työmäärä ja kokonaisvaltainen pelaaminen olivat nyt aivan eri tasolla kuin ennen. Maaleja syntyi vuodenvaihteen jälkeen hurjassa tahdissa.

– Olen varma, että ihmiset ovat huomanneet ja kirjoittaneet ylös hänen nimensä.