Belgialaisvahti Thibaut Courtois on pysynyt melko hyvin poissa parrasvaloista Chelsean mestaruusjunan puksuttaessa. 16 nollapeliä pelannut Courtois voitti kauden päätteeksi Valioliigan Kultainen hanska -palkinnon. Veräjänvartija hoiti työnsä erinomaisesti koko kauden ajan, mutta Chelsean mainio puolustuslinja teki miehen tehtävän helpoksi.

25-vuotias Courtois on yhdistetty huhuissa usein Real Madridiin, mutta mies itse vakuuttaa viihtyvänsä jatkossakin Stamford Bridgellä. Courtois myöntääkin odottavansa seuralta kohennusta sopimukseensa.

– Sopimusneuvottelut eivät ole alkaneet, mutta olen tyytyväinen Chelseassa, Courtois sanoi Sky Sportsille launtaisen hävityn FA Cupin loppuottelun jälkeen.

– Toivottavasti he palkitsevat minut hyvällä sopimuksella. Jos niin käy, ei ole epäilystäkään siitä, ettenkö allekirjoittaisi sitä.

Cup-finaalin häviäminen Arsenalille 1-2 jätti ikävän sivumaun muuten mainiolle kaudelle.

– Juuri nyt ei tunnu hyvältä. Muistan saman tunteen Espanjasta (Atlético Madridin paidasta), kun voitimme liigan, mutta hävisimme Mestarien liigan, Courtois sanoi Chelsean kotisivuilla.

– Halusimme kaudelle hyvän lopun, mutta nyt olemme surullisia. Voittaminen merkitsee kaikkea, joten tämä on kova pala. Yritämme kuitenkin unohtaa sen.

Lähde: Goal