Arsenal sai vaikealle kaudelleen positiivisen lopetuksen, kun se voitti Chelsean FA Cupin loppuottelussa 2-1 -lukemin. Wembleyllä pelatun finaalin jälkeen seura on aloittanut jo työskentelyn tulevaa kautta varten. Arsène Wengerin jatkoa puidaan ja ilmoitusta asiasta odotetaan lähiaikoina.

Valmentajatilanteen lisäksi kahden pelaajan sopimustilanne on puhuttanut jo todella kauan. Mesut Özilin ja Alexis Sánchezin nykyiset sopimukset umpeutuu kesällä 2018, joten jos uusia sopimuksia ei allekirjoiteta, niin heidät tulee myydä tulevan siirtoikkunan aikana, jos heistä mielii saada arvoa vastaavan siirtokorvauksen.

Pelaajien kanssa käytiin sopimusneuvotteluita jo kesken viime kauden, mutta tuolloin yhteisymmärrykseen ei päästy. Lopulta neuvottelut jäädytettiin ja Wenger ilmoitti, että asiaan palataan kauden päätyttyä. Nyt tuo aika on koittanut.

Telegraphin mukaan molemmille on tarjottu 280 000 puntaa (320 000 euroa) viikossa tuovaa sopimusta. Englantilaislähteiden mukaan vain Paul Pogballa oli viime kaudella hieman rahakkaampi sopimus, eli kaksikko ottaisi paikan parhaiden palkattujen valioliigapelaajien kärkikolmikosta.