Arsenalin kannattajien koko kauden jatkunut odotus manageri Arsène Wengerin tulevaisuuden selviämisen suhteen on tulossa päätökseensä tällä viikolla. Seuran johtokunta kokoontuu tiistaina, ja asialistan tärkeimpänä kohtana esillä on managerikysymys.

Arsenal valloitti lauantaina FA Cupin, ja seurassa 21 kautta valmentanut Wenger antoi ymmärtää pelin jälkeen, että hän on halukas Tykkimiehissä jatkamaan. The Timesin mukaan tahtotila on molemminpuolinen. Lehti kertoo, että Arsenalin pääomistaja Stan Kroenke valmisteli jo vuosi sitten Wengerille kaksivuotisen jatkosopimuspaperin, jonka hän voi allekirjoittaa, koska haluaa. Tuon hetken uskotaan koittavan tällä viikolla.

Sekä Kroenke että Wenger ovat läsnä tiistaisessa kokouksessa, mutta managerikysymyksen uskotaan olevan lähes läpihuutojuttu. Wengerin jatkosopimuksesta tiedotettaneen keskiviikkona tai torstaina.

Arsenal aikoo myös palkata seuraan pelaajatarkkailusta ja hankinnoista vastaavan henkilön. Urheilutoimenjohtajan tai jalkapallojohtajan titteliä tälle ei anneta, sillä Wenger ei halua oman autoriteettinsä vähenevän. Viimeinen sana hankinnoista pysyy jatkossakin ranskalaisella.