Real Madridin portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldo myöntää Mestarien liigan loppuottelun alla kaipaavansa Englantia ja Manchester Unitedia, kertoo Telegraph-lehti verkkosivuillaan.

Syynä on joidenkin Real Madridin kannattajien käyttäytyminen. Ronaldo on aika ajoin saanut osakseen buuauksia.

– Vietin monta vuotta Manchester Unitedissa, eikä sitä tapahtunut minulle koskaan. Ei kertaakaan, 32-vuotias Ronaldo kommentoi espanjalaiselle televisiokanavalle La Sextalle.

– Ehkä Englanti on asia erikseen, mentaliteetti on erilainen. Olen erittäin onnellinen Espanjassa, mutta tietenkin kaipaan myös Englantia, koska muistoja ei voi vain kääntää pois päältä, hän jatkaa.

Niin ei pitäisi olla, että pelaaja, joka haluaa aina antaa parhaansa ja 100 prosenttia tälle joukkueelle, saa ensimmäisestä virheestään kuulla vihellyksiä ihmisiltä.

Ronaldo ei pidä siitä, että omalla kotiareenalla voi joutua kuuntelemaan vihellyksiä. Hänen mielestään se ei ole normaalia.

– Niin ei pitäisi olla, että pelaaja, joka haluaa aina antaa parhaansa ja 100 prosenttia tälle joukkueelle, saa ensimmäisestä virheestään kuulla vihellyksiä ihmisiltä. Se ei ole oikein. Ja kun on vaikeassa putkessa, silloin tarvitsee lisätukea ulkopuolelta, ei vähemmän tukea. Joskus meillä ei ole sitä.

Ronaldo allekirjoitti viiden vuoden sopimuksen Los Blancosin kanssa marraskuussa 2016.