Portugalilainen Record kertoo, että meksikolainen laitapuolustaja Miguel Layún on Valioliigaan nousseen Newcastlen tähtäimessä. Kilpailu maajoukkueen luottomiehestä on tosin ankaraa, sillä myös Espanyol ja AS Roma mainitaan kiinnostuneiden joukossa.

Layún on pelannut viimeiset kaksi kautta Portugalin suurseurassa Portossa. Portossa jatkoa ei kuitenkaan ole tarjolla, ja puolustaja on jo vahvistanut, ettei aio jatkaa uraansa Portugalissa. Meksikoon Layún ei kuitenkaan vielä palaa, vaan uudenkin työnantajan on määrä löytyä Euroopasta.

Layún on Englannin kentillä tuttu pelaaja jo entuudestaan, sillä hän edusti Watfordia reilun puolen kauden ajan vuonna 2015. Layún auttoi Watfordia nousemaan pääsarjaan kauden 2014-2015 päätteeksi ja pelasi seuran valioliigaryhmässä kolme ottelua ennen siirtoaan Portoon.

Portossa ensimmäinen kausi oli puolustajalle huipputehokas, sillä Layún teki viisi liigamaalia kaudella 2015-2016. Kuluneen kauden maalimääräksi jäi yksi osuma. Meksikon maajoukkuessa Layún on pelannut 46 ottelua.