Syksyllä 2013 Adnan Januzajn nimi oli Valioliigaa seuraavien keskuudessa kovassa huudossa. Nuorukainen oli tekemässä yllättävää läpimurtoa Manchester Unitedin miehistöön, ja ura oli vahvassa nousukunnassa.

Januzajn hyvät otteet tuolloin poikivat kyselyitä monilta muiltakin suurseuroilta. Muun muassa PSG oli halukas poimimaan keskikenttämiehen riveihinsä ilmaisella siirrolla. Siksi Unitedille tuli tuolloin kiire. Se teki Januzajn kanssa viisivuotisen sopimuksen, joka takasi nuorukaiselle huimat 50 000 punnan viikkoansiot.

Nyt Januzajn pitkää sopimusta on jäljellä enää yksi kausi, eikä lopullista läpimurtoa vieläkään näy eikä kuulu. Januzajn uran paras kausi on edelleen ollut kausi 2013-2014, ja sen koommin maalit ovat olleet kortilla. Viimeiset kolme kautta ovat tuottaneet vain kaksi maalia – yhden liigassa ja yhden liigacupissa tällä kaudella. Sunderland-laina meni penkin alle, ja jos mahdollista, viime kausi Dortmundissa vielä huonommin.

Ei olekaan ihme, että Manchester Unitedissa ollaan valmiita hankkiutumaan Januzajsta eroon. Viimeksi vuonna 2014 Belgian maajoukkueessa esiintyneelle pelaajalle ei ole käyttöä José Mourinhon suunnitelmissa. Manageri on erityisen huolestunut Januzajn työmoraalista.

The Timesin mukaan suurinta kiinnostusta pelaajaa kohtaan osoittavat ranskalaisseurat Marseille ja Lyon. Vaisuista näytöistä huolimatta Unitedin uskotaan voivan saada Januzajsta 10-15 miljoonaa puntaa.