Burnley-puolustaja Michael Keane on yhdistetty useissa huhuissa Manchester Unitediin. Englannin maajoukkueeseen nousseelle pelaajalle seura olisi tuttu, sillä kyseessä olisi paluu hänen kasvattajaseuraansa. Keane lähti joukkueesta tammikuussa 2015 lukuisten lainasopimusten jälkeen.

Yli 300 ottelua Man Unitedin paidassa pelanneen Gary Pallisterin mielestä pelaaja tulisi hankkia takaisin Old Traffordille tulevana kesänä.

Useat ovat sanoneet, että United teki virheen päästäessään Keanen aikoinaan menemään, mutta Pallister sanoi Daily Mirrorille olevansa eri mieltä.

– Nyt on helppo sanoa, että oli kallis virhe päästää hänet menemään. Hän on kuitenkin mennyt muualle vain kehittämään itseään ja niin hänestä on tullut Englannin maajoukkueen pelaaja.

Keane kuului viime kaudella Burnleyn avainpelaajiin. Mies pelasi 35 valioliigaottelussa ja kellotti yhteensä 3150 peliminuuttia tililleen. Hänen otteet ovat herättäneet kiinnostusta myös muissa suurissa seuroissa, joten halvaksi hänen takaisin hankkimisensa ei tulisi.

– Jos hänen seuraava askeleensa on palata takaisin, niin hän tietäisi jo paikan valmiiksi. hän palaisi parempana pelaajana.

Myös viime kesänä tehty Paul Pogban hankinta muistutti paljon Keanen tapausta. Pogba on myös edustanut Man Unitedia nuorempana, mutta seura joutui lopulta maksamaan maailmanennätyssumman saadakseen hänet takaisin itselleen Juventuksesta.