Ranskalaispelaaja Anthony Martialin tulevaisuus Manchester Unitedissa on jo pitkään ollut täysin auki. Brittimedia on jatkuvasti huhuillut pelaajan lähtevän seurasta tänä kesänä. Hänet on yhdistetty siirtohuhuissa muun muassa West Hamiin.

Martial ei ole onnistunut vakuuttamaan manageri José Mourinhoa tämän ensimmäisellä kaudella Old Traffordilla. Yleisesti uskotaan, että United on kiinnostunut myymään hyökkääjän eteenpäin.

Pelaajan agentti Philippe Lamboley on siirtohuhujen kanssa toista mieltä, eikä näe syytä, miksi 21-vuotias lähtisi Unitedista – ainakaan omasta tahdostaan. Ranskalaislehti Journal du Dimanchelle antamassaan haastattelussa Lamboley sanoi, ettei Martial lähde seurasta, ellei seurajohtaja Ed Woodward niin päätä.

– Martialilla on kaksi vuotta sopimusta jäljellä, eikä hänellä ole mitään syytä lähteä Manchesterista nyt, Lamboley sanoi.

– Jos Ed Woodward sanoo minulle, että he haluavat hänen lähtevän, tilanne on toinen.

Melko paljon julkista kritiikkiä saanut Martial teki viime kaudella vain kahdeksan maalia Mourinhon alaisuudessa. Entinen Monaco-hyökkääjä ei ole muutenkaan täysin täyttänyt odotuksia, jotka ovat alusta pitäen olleet korkealla. Martial kun siirtyi seuraan yli 40 miljoonan euron siirtosummalla kesällä 2015.