Manchester United kunnioitti Michael Carrickin pitkää historiaa seurassa järjestämällä hänelle juhlaottelun sunnuntai-iltana. Pelissä kohtasivat Michael Carrick All Stars ja Manchester Unitedin menestyksekäs joukkue vuodelta 2008, josta puuttui vain Cristiano Ronaldo ja Nani.

Kummassakin miehistössä nähtiin lukuisia legendoja sekä kentällä että teknisellä alueella. Carrick All Starsissa pelasi muun muassa John Terry, Clarence Seedorf, ja Michael Owen. Vastassa oli illan juhlakalun lisäksi Man United -legendoja, joista esiin nostettakoon Ryan Giggs, Wayne Rooney, Paul Scholes ja Rio Ferdinand. Vuoden 2008 joukkuetta valmensi oikeutetusti itse Sir Alex Ferguson.

Koomista ottelun kokoonpanoissa oli se, että Harry Redknappin (Rednapp), Seedorfin (Seadorf) ja jopa päivänsankari Carrickin (Carrtick) nimet olivat kirjoitettu väärin.

Ottelun ensimmäisen maalin teki All Starsin espanjalaispelaaja Gaizka Mendieta. Tämän jälkeen Nemanja Vidic tasoitti pelin Giggsin kulmapotkusta.

Robbie Keanen tekemän 2-1 -johtomaalin jälkeen nähtiinkin illan komein osuma. Maalin teki tietenkin Carrick. Se, että juhlittu pelaaja iskee tasoituksen minuutteja ennen loppua, voi kuulostaa käsikirjoitetulta, mutta videolta käy ilmi, että Man United -pelaajan upeassa kaukolaukauksessa ei ollut mitään järjestettyä.

Täpötäydellä Old Traffordilla pelattu ottelu päättyi siis 2-2 -tasapeliin.

Carrick allekirjoitti kauden lopussa vuoden jatkosopimuksen manchesterilaisseuran kanssa. Elokuussa pelaajalla tulee täyteen 13 vuotta joukkueen pelaajana.