Eden Hazardin tilanteesta on saatu uutta tietoa. Nilkkansa loukannut hyökkääjä joutunee pitkähkölle sairauslomalle.

Uutisoimme eilen, että Hazard mursi nilkkansa Belgian maajoukkueen harjoituksissa. Chelsea-pelaaja kävi Lontoossa leikkauksessa, ja nyt on annettu ensimmäinen arvio sairausloman pituudesta.

– Hazardin luusta löytyi murtuma. Onneksi se ei ollut sääressä. Tutkimusten perusteella nivelsiteet vaurioituivat vain hieman, Belgian maajoukkueen lääkäri Kris Van Crombrugge sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Hän toipuu noin kolmessa kuukaudessa. Eden tietää, että arvio on hyvin realistinen. Hän on optimistinen, ja hän palaa täydessä kunnossa. Kolmessa kuukaudessa hän on kunnossa.

Kolmen kuukauden sairausloma tietäisi sitä, että Hazard palaisi pelikentille syyskuun alussa. Ensi kauden otteluohjelmaa ei ole vielä julkistettu, mutta näillä näkymin Chelsea joutuu tulemaan jotakuinkin viidessä ensimmäisessä ottelussa toimeen ilman avainpelaajaansa. Luonnollisesti Hazardilta jää myös väliin koko Chelsean harjoituskausi.

Eden Hazard

@hazardeden10
Everything went well with my ankle operation, now I start the road to recovery! I will be stronger. Thank you for your support!!