AS Monacon Tiemoué Bakayokon on uutisoitu jo pitkään siirtyvän kesän siirtoikkunan aikana Chelseaan tai Manchester Unitediin. Nyt Manchester Evening News on päivittänyt pelaajan tilannetta, joka on lähteen tietojen mukaan tällä hetkellä hieman ristiriitainen.

Erittäin hyvillä fyysisillä ominaisuuksilla varustettu keskikenttäpelaaja oli AS Monacon menestyksekkään kauden tukipilareista. Seura voitti Ranskan mestaruuden ja eteni nuorella joukkueella Mestarien liigassa yllättäen aina välieriin asti.

Vaikka Bakayokon fyysisyyttä korostetaan usein, niin tulee myös mainita, että pelaaja ei ole hyödyksi vain puolustussuuntaan, sillä hän on selviytynyt Leonardo Jardimin erittäin hyökkäävässä pelityylissä erinomaisesti myös ylöspäin.

Lähteen tietojen mukaan Ranskan maajoukkueessakin debytoinut pelaaja on juuri aloittanut neuvottelut Chelsean kanssa, mutta sopimuksen teosta ollaan vielä kaukana. Siirto Valioliigan hallitsevaan mestariin olisi varmasti erittäin hyvä vaihtoehto, mutta kahdesta jäljellä olevasta seurasta pelaajan kerrotaan haluavan mieluummin Manchesteriin.

Old Traffordilla pelaamisen uutisoidaan olevan hänen unelmansa ja José Mourinhon miehistössä olisi myös yksi tekijä, joka varmasti helpottaisi uuteen maahan sopeutumista. Man Unitedissa pelaava Anthony Martial on Bakayokon entinen joukkuekaveri ja kaksikon kerrotaan olevan edelleen todella hyviä ystäviä keskenään.