Päättyneellä kaudella Evertonin ylivoimaisesti paras maalintekijä oli 24-vuotias Romelu Lukaku. Hänen tulevaisuuttaan liverpoolilaisseurassa on spekuloitu erittäin paljon koko vuoden ajan.

Pitkään vaikutti, että belgialaishyökkääjä olisi kirjoittamassa uuden jatkosopimuksen, jossa olisi yli 90 miljoonan punnan ulosostopykälä. Hieman myöhemmin siirtosaagaan tulikin täyskäänne ja pelaaja kertoi epäsuorasti haluavansa pois Evertonista. Tällä hetkellä muun muassa Manchester Unitedin ja Chelsean kaltaiset suurseurat odottavat miehen lopullista päätöstä, joka on hänen sanojensa mukaan viimein tehtynä.

– Agenttini tietää, mitä tulee tapahtumaan, Lukaku kertoi SSNHQ:lle.

– Olen tehnyt päätökseni ja kun jotain tapahtuu, niin te tulette tietämään.

Lukaku oli päättyneen valioliigakauden toiseksi paras maalintekijä 25 osumalla.

Siirtohuhujen jälkeen häneltä kysyttiin paljon raskaammasta aiheesta. Lukaku pelasi kotimaansa suurseura Anderlechtin organisaatiossa samaan aikaan Cheick Tioten kanssa, joka menehtyi yllättäen maanantaina vain 30-vuotiaana (lue lisää TÄSTÄ).

– Tämä on todella suuri shokki. Hän oli todella mukava kaveri, mahtava ihminen ja myös johtaja. Aina kun pelasin häntä vastaan Valioliigassa, hän muisti minut pienenä poikana.

– Se oli musertavaa kaikille Norsunluurannikon pelaajille, hänen perheelleen ja ystävilleen. Ajatukseni ovat heidän luonaan.