Ranskalainen Alexandre Lacazette on tehnyt Euroopan top 5 -sarjoissa neljänneksi eniten maaleja viimeisen kahden kauden aikana. Kesän siirtoikkunan aikana on edessä erittäin suurella todennäköisyydellä siirto pois Ligue 1 -seura Lyonista. 26-vuotias pelaaja oli Alunperin matkalla Espanjaan, mutta Atlético Madridin siirtokiellon säilymisen myötä kauppa peruuntui.

Nyt useiden lähteiden mukaan todennäköisin vaihtoehto on siirto Valioliigaan. Arsenal, Liverpool ja Manchester United ovat huhuissa esiintyneet joukkueet, joista ensimmäistä on pidetty altavastaajana, sillä Arsène Wengerin miehistö ei ole mukana ensi kauden Mestarien liigassa. Tämä ei kuitenkaan sulje hyökkääjän mukaan lontoolaisseuraa vaihtoehdoista.

– Onko Mestarien liiga ratkaiseva tekijä valinnassani? Ei, mutta toki se on tärkeää, Lacazette kertoi Eurosportin Facebookissa järjestetyssä live chatissa.

Ranskan maajoukkuehyökkääjä on avoimesti kertonut, että lähtö on lähellä tänä kesänä. Myös miehen nykyisen seuran presidentti Jean-Michel Aulas on sanonut, että Lyon on valmis päästämään pelaajansa menemään, kunhan se saa tarpeeksi suuren siirtokorvauksen.

– Teen valintaani parhaillaan. Katson rooliani uudessa seurassa tarkasti, sillä en halua, että pelaajia on liikaa ja joudun istumaan vaihtopenkillä.

– Valioliiga on mielenkiintoinen. Se ei vielä tarkoita, että menen sinne, mutta se ei myöskään tarkoita, että kieltäytyisin sinne menosta.

Lacazette teki päättyneellä Ligue 1 -kaudella 28 osumaa 30 ottelussa. Maalisyöttöjä kertyi tilille kolme.