Jussi Jääskeläisen pelaajaura päättyy. 42-vuotias suomalaismaalivahti kertoi päätöksestään Iltalehdelle.

Jääskeläisen uran viimeiseksi seuraksi jäi Wigan, jota hän edusti kaudet 2015-17. Toissa kaudella Jääskeläinen nousi penkiltä ykkösmaalivahdiksi, mutta viime kaudella vastuuta ei enää juuri tullut.

– Uskon, että pelaajaura varmaan jää tähän, Jääskeläinen sanoi Iltalehdelle.

– Muutamia mahdollisuuksia olisi ollut, mutta valmennuksen puolella haluan jatkaa ensi kaudella. Koskaan ei voi sanoa ei koskaan, mutta uskon, että siihen suuntaan olen menossa. Jalkapallon ääressä ja valmentamisen ääressä ehdottomasti haluan jatkaa.

Jääskeläinen pelasi päättyneellä kaudella yhdeksän ottelua Mestaruussarjassa. Vuodenvaihteessa kokenut veräjänvartija pelasi jalkapohjarevähdyksestä huolimatta. Vamma äityi kuitenkin liian pahaksi.

– Sen jälkeen yritin seuraavat kaksi kuukautta olla penkillä. Sitten se meni niin pahaksi, etten pystynyt enää kävelemään.

– Jouduin pitämään pienen paussin. Sitten tulin vasta takaisin loppukauteen. Olisi pitänyt jäädä saman tien pois, kun jalkapohja alkoi restailemaan.

Jääskeläinen edusti englantilaisseuroista Wiganin lisäksi Boltonia ja West Hamia. Miehelle kirjattiin kaiken kaikkiaan komeat 522 ottelua, joista 436 tuli Valioliigassa. Suomen maajoukkueetta ”Jässi” edusti 58 kertaa.

Iltalehden alkuperäisen jutun voit lukea tästä.