Irlantilainen keskikenttäpelaaja Glenn Whelan on ollut runkopelaaja Stoke Cityn keskikentällä jo vuosien ajan.

Huhut ovat vieneet 500 000 punnalla tammikuussa 2008 hankittua Whelania monta kertaa muihin maisemiin. Tällä kertaa hänen perässään on Mestaruussarjassa pelaava Aston Villa.

Lähes jokaisen siirtoikkunan aikana Stoke on hankkinut keskikenttämiehen, jota moni piti Whelanin korvaajana. Mies on pitänyt paikkansa, vaikka seuraan on saapunut Amdy Fayen, Seyi Olofinjanan, Giannelli Imbulan ja Joe Allenin kaltaisia nimiä.

– Joe tuli sisään, ja moni ihminen mietti, tuleeko hän pelaamaan minun kanssani vai minun paikalleni, Whelan toteaa Stoke Sentinelin mukaan.

– Olen kuullut sen monta kertaa vuosien aikana. Seura on käyttänyt luultavasti 50 tai 60 miljoonaa puntaa yrittäessään korvata minut! Olen yhä täällä, pää pystyssä!

Spekulaatiot ovat jälleen kerran samankaltaisia, sillä Stoke nappasi tänä kesänä West Bromwichin kapteenin Darren Fletcherin.

– Meillä on ylä- ja alamäkiä, minulla on ylä- ja alamäkiä, ja olen täällä silti taistelemassa. Lähden ensi kauteen samalla tavalla kuin tähän kauteen, taistellen kovaa ja katsoen mihin se minut vie.