Real Madridin puheenjohtajana vuosina 2006–2009 toiminut Ramón Calderón ei sulje pois Cristiano Ronaldon paluuta Manchester Unitediin.

Tämän viikon suuri uutinen Espanjassa on ollut tieto siitä, että 32-vuotias portugalilaishyökkääjä ilmeisesti haluaa jatkaa uraansa muissa maisemissa.

– Olen varma siitä, että hän pysyy Euroopassa. En näe hänen pelaavan Kiinassa tai Lähi-idässä. Hän ei ole sen tyyppinen pelaaja. Hänellä on kolme tai neljä vuotta huipulla jäljellä, ja hän haluaa jatkaa titteleiden voittamista – mihin tahansa hän meneekään, Calderón toteaa BBC:n haastattelussa.

Ronaldon nimi on yhdistetty muun muassa Unitediin ja Paris Saint-Germainiin. Old Traffordilla managerina toimii maanmies José Mourinho, joka luotsasi Ronaldoa aiemmin Madridissa.

– Heidän suhteensa Madridissa ei ollut paras, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö hän haluaisi palata Manchesteriin. Hän on hyvin kiitollinen siitä, mitä siellä tapahtui, sanoo Calderón.

Hyvin harva seura pystyy vastaamaan hänen odotuksiinsa.

– Hän viivästytti siirtoaan Madridiin vuodella, koska Alex Ferguson oli kuin isä hänelle. Hän rakasti seuraa, faneja ja kaupunkia, enkä sulje paluuta pois.

Calderón toivoo Ronaldon jäävän Madridiin. Hän kuitenkin myöntää, että tilannetta on vaikea muuttaa, jos pelaaja on päätöksensä jo tehnyt.

– Hyvin harva seura pystyy vastaamaan hänen odotuksiinsa. Ei rahan takia vaan sen takia, että niiden pitää pystyä tarjoamaan hänelle mahdollisuus tittelien ja henkilökohtaisen palkintojen voittamiseen.

Lähde: Goal.com