Bournemouthin 25-vuotias kärkipelaaja Joshua King suunnittelee jatkavansa etelärannikolla, vaikka hänelle olisi ottajia suuremmissa seuroissa.

Norjalainen King pelasi vahvan kauden ja heilutti verkkoa yhteensä 16 kertaa. Muun muassa Tottenhamin ja Evertonin on kerrottu olevan kiinnostuneita miehestä.

Daily Echo kysyi Kingiltä, oliko tämä huomannut huhut Spursin kiinnostuksesta.

– Keskityin kauteen ja sen päättämiseen vahvasti. Olisin kuitenkin valehtelija, jos sanoisin, etten huomannut sitä. Se oli useimmissa lehdissä Englannissa, ja ihmiset taggasivat minut sekä lähettivät linkkejä sinne tänne, kuului vastaus.

– Se herätti kiinnostukseni, että minut edes mainittiin Spursin kanssa samassa lauseessa. Se on iso joukkue, joka pelaa Mestarien liigassa.

Neljän vuoden sopimuksen viime kesänä allekirjoittanut King kuitenkin toppuuttelee siirtopuheita.

Jalkapallossa sitä ei koskaan tiedä, mutta toivottavasti olen täällä ensi vuonna.

– Nyt on kesäloma, ja olen oppinut niin paljon managerilta täällä. Jalkapallossa sitä ei koskaan tiedä, mutta toivottavasti olen täällä ensi vuonna ja odotan innoissani työtä managerin kanssa, koska hän on ollut minulle mahtava siitä päivästä lähtien, kun astuin jalallani ensimmäisen kerran harjoituskeskukseen.

King on osoittautunut loistohankinnaksi Bournemouthille, joka maksoi miehestä miljoona puntaa Blackburnille kesällä 2015.