Lontoolaisseura West Ham yrittää hankkia Arsenalin ranskalaiskärjen Olivier Giroud’n, kertoo Sky Sports verkkosivuillaan.

Yli 190-senttinen Giroud on edustanut Tykkimiehiä vuodesta 2012 lähtien, mutta viime kaudella hän oli avauskokoonpanossa vain 11 liigaottelussa Alexis Sánchezin hääriessä keskushyökkääjänä.

London Evening Standardin mukaan Giroud, 30, haluaisi jatkaa Arsenalissa, mutta vähäinen peliaika seurajoukkueessa voisi viedä häneltä paikan Ranskan maajoukkueen runkopelaajien joukossa.

Arsenalin manageri Arsène Wenger yrittää hankkia kesän siirtoikkunan aikana nimimiehen hyökkäyspäähän. Sitä on pidetty merkkinä siitä, ettei Giroud’lle ole luvassa merkittävää vastuuta.

Viime kuussa pelatussa FA Cupin loppuottelussa Wenger valitsi ranskalaisen sijaan avauskokoonpanoon Danny Welbeckin, joka on palannut kentille loukkaantumisen jäljiltä.

Giroud solmi tammikuussa kahden ja puolen vuoden jatkosopimuksen Arsenalin kanssa. Hän on tehnyt seuralle 98 maalia 226 ottelussa, kun kaikki kilpailut huomioidaan.