Madridilaismedia Marca raportoi, että brasilialainen Rafinha, 24, haluaa siirtyä vaihtokaupassa Héctor Bellerín, 22, kanssa Arsenaliin. Barcelonan keskikenttäpelaaja voi nopeuttaa Bellerínin paluuta Kataloniaan, koska hän haluaa saada lisää peliaikaa muualta.

Marcan mukaan Rafinha odottaa loikkaamista Valioliigaan. Hän odottaa, että Arsenalissa voi kehittyä ja saada minuutteja alle. The Gunners pystyy tarjoamaan Rafinhalle vastuullisen roolin, koska brasilialaisen profiili soveltuu erinomaisesti Arsène Wengerin, 67, pelisysteemiin.

Tämän lisäksi Englannin Valioliiga tarjoaa täydellisen ikkunan Brasilian maajoukkuevalmentaja Titelle, joka tarkkailee pelaajia ensi kesän MM-kilpailuja varten.

Arsenal ajattelee, että Mazinhon, 51, poika kykenisi vahvistamaan ja syventämään keskikentän materiaalia. Lontoolaisseura tietää Wengerin mieltymykset, ja Rafinhaa voisi peluuttaa monipuolisesti eri puolilla muodostelman yläosastoa.

Marca kertoo, että Barcelona on innokkain osapuoli viemään siirtoa eteenpäin. Bellerín on yksi Blaugranan tärkeimmistä kohteista siirtomarkkinoilla. Katalaaniseura ymmärtää, että Rafinhan myyminen Arsenaliin voi alentaa siirtosummaa huomattavasti.

Madridilaisjulkaisun mukaan Bellerín ei itse halua puuttua kaupan kulkuun, koska hän arvostaa Arsenalia.

Barcelonan päävalmentajana toiminut Luis Enrique antoi Rafinhalle viime kaudella enemmän vastuuta kuin aiemmin. Valmentajanvaihdos ja pettymykseen päättynyt kausi toivat kuitenkin tummia pilviä Rafinhan tulevaisuuden ylle.

Bellerín sai peliaikaa 33 valioliigaottelussa. Hän pelasi oikean laitapuolustajan paikalla täydet 90 minuuttia, kun Arsenal kaatoi Chelsean FA Cupin loppuottelussa.