Manchester City ei välttämättä saakaan ilmaista lahjaa Juventuksesta.

Uutisoimme eilen, että Dani Alves olisi siirtymässä Juvesta Cityyn kuuden miljoonan euron kaupassa. Hetki sitten kerroimme The Timesin tietoihin perustuen, että Alves olisi pyytänyt Juvelta sopimuksen purkamista. Se taas mahdollistaisi oikean laitapakin siirtymisen Cityyn ilman siirtokorvausta. Mutta nyt matkaan on tullut mutka.

Sky Sportsin mukaan Chelsea on ilmoittautunut mukaan kilpailuun Alvesin allekirjoituksesta. Lontoolaisseura on jo pidempään yrittänyt ostaa Juventuksen vasenta pakkia Alex Sandroa, mutta tarjouksia ei ole hyväksytty.

Viime kaudella Chelsean päävalmentaja Antonio Conte käytti wing-backeina Victor Moses (oikealla) ja Marcos Alonsoa (vasemmalla). Conte on tiettävästi halunnut leventää rinkiään merkittävästi, sillä ensi kaudella joukkue taistelee kotimaan kilpailujen lisäksi eurorintamalla.

Sitä ei tiedetä, haluaako Alves siirtyä Chelseaan. On hyvin mahdollista, että brasilialainen haluaisi pelata ensi kaudella vanhan valmentajansa Pep Guardiolan alaisuudessa Cityssä. Mutta jos myös Chelsea on apajilla, Juven ei kannata päästää Alvesia ilmaiseksi Cityyn. Eli vaikka Alves päätyisikin Cityyn, Chelsean mukaantulo voi ainakin tehdä sen, että City joutuu pulittamaan hankinnasta joitain miljoonia.