Manchester United on tiettävästi kiinnostunut Cristiano Ronaldosta, joka on ilmaissut halunsa lähteä Real Madridista. Sky Sportsin mukaan pari asiaa kuitenkin arveluttaa Unitedia.

Ensinnäkin Unitedissa mietitään, miten Ronaldo-saagan mukanaan tuoma mediamyllytys haittaisi joukkueen keskittymistä ensi kauteen. Etenkin jos siirrosta tulisi monimutkainen ja se venyisi loppukesään.

Toinen haaste on suoraviivaisempi. United-leiriä nimittäin arveluttaa hinta, jonka seura joutuisi pulittamaan niin siirtokorvauksena kuin palkkana. Kyseessä on 32-vuotias pelaaja, jolla on Realin kanssa sopimus kesään 2021 saakka.

Ronaldon nimi ei Skyn mukaan ole sillä ostoslistalla, jonka José Mourinho antoi hieman ennen kauden päättymistä Unitedin varapuheenjohtajana toimivalle Ed Woodwardille. Tuolloin Ronaldo ei ollut realistinen kohde. Tilanne muuttui merkittävästi viime viikolla.

Vajaan viikon ajan mediassa on vellonut spekulaatioita, joiden mukaan Ronaldo haluaa jättää Real Madridin ja Espanjan. Syynä on tiettävästi Espanjan veroviranomaisen Ronaldoa vastaan nostama kanne veronkierrosta.

Eri lähteiden mukaan Ronaldo on sanonut jo Sergio Ramosille, Zinédine Zidanelle ja agentilleen Jorge Mendesille, että hän haluaa lähteä. Tuoreimpien tietojen mukaan Mendes on välittänyt tiedon Real-puheenjohtaja Florentino Pérezille. Eilen illalla Pérez sanoi, ettei konkreettisia tarjouksia Ronaldosta ole tehty.