Cristiano Ronaldo harkitsee siirtopäätöksensä pyörtämistä. Golazo de Gol -ohjelman mukaan Ronaldo ilmoitti aikaisemmin Real Madridille, ettei aio jatkaa Espanjassa. Espanjalaismedia AS kertoo nyt, että pelaaja pohtii tulevaisuuttaan eri tavalla kuultuaan Los Merenguesin puheenjohtaja Florentino Pérezin antamat lausunnot.

AS-lehden mukaan Ronaldolle kerrottiin tiistaiaamuna Pérezin antamista kommenteista.

– Cristiano ei lähde rahan takia. Häntä on satutettu, ja hän saattaa olla oikeassa, koska hän ei ole halunnut vahingoittaa ketään. Cristiano ei ole osa bisnestä. Hän on osa Real Madridin historiaa, Pérez kertoi Onda Cerolle.

Kun Ronaldo kuuli uutisista, hän oli viettämässä aikaa kollegoidensa seurassa. Portugalilaishyökkääjä tunnusti välittömästi, että hän piti kuulemastaan. Todennäköisesti puheenjohtaja olisi voinut osoittaa tukensa aiemmin.

AS kertoo, että Ronaldo kommentoi Pérezin antamia lausuntoja useaan otteeseen tiistaipäivän aikana. Lusitaani kuvaili puheenjohtajan haastattelua erittäin positiiviseksi. Ronaldo aikoo käsitellä tulevaisuuttaan vielä erilaisesta näkökulmasta FIFA Confederations Cupin jälkeen.

Portugalilaislehti A Bolan mukaan Manchester United on valmis ”menettämään päänsä maailman parhaimman pelaajan puolesta”. Sunday Times uutisoi viime viikolla, että manchesterilaisseura haluaa Ronaldon riveihinsä, vaikka muutama asia siirrossa vielä mietityttää.

Lehtitietojen mukaan Ronaldo haluaa lähteä Espanjasta negatiivisen ilmapiirin vuoksi. 32-vuotiasta laituria syytetään veronkierrosta espanjalaisviranomaisten toimesta.