Todella komean Chelsea-uransa viime kauteen päättänyt John Terry kuuluu siirtomarkkinoiden kuumimpiin nimiin. Näillä näkymin 36-vuotias toppari on yhä jatkamassa uraansa, eikä ottajista totisesti ole pulaa.

Englannin ja Chelsean pitkäaikaista kapteenia on huhuttu taajaan Kiinaan ja Yhdysvaltoihin, mutta jokseenkin yhtä todennäköiseltä näyttää myös uran jatkuminen Englannissa. Tarjouksia on epäilemättä tullut Valioliigastakin, mutta vahvat huhut ovat vieneet Terryä Mestaruussarjan Aston Villaan. Uutisoimme viime viikolla siitä, kuinka Aston Villa -yhteys olisi kariutunut, mutta The Telegraphin mukaan asian laita ei ole lopullisesti näin.

– John on saanut lukuisia tarjouksia ja päätöksen tekeminen ottaa ymmärrettävästi aikansa, nimetön lähde kommentoi Telegraphille.

– Aston Villa tekee parhaansa taivutellakseen hänet pelaamaan Mestaruussarjassa. Suurin mutka matkassa on kuitenkin, että ulkomailta tulleet tarjoukset houkuttelevat Johnia. John voi hyvinkin päättää, että se on hänen kannaltaan paras ratkaisu.

Aston Villaan Terrya houkuttelee etenkin pitkäaikainen ystävyyssuhde Villan managerin Steve Brucen kanssa. Miehet ovat viettäneet kesälomaansakin yhdessä golf-matkalla Portugalissa. Palkkatason puolesta Aston Villa ei silti taatusti yllä lähellekään ulkomailta tulevia rahakkaita tarjouksia.

Mikäli Terry jatkaa uraansa ulkomailla, pidetään todennäköisimpänä suuntana Yhdysvaltoja. Rahaa olisi luultavasti enemmän tarjolla Kiinassa, mutta tutumpi kulttuuriympäristö nostaa MLS-liigan osakkeita.