Jalkapallon Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga siirtyvät C Moren kanavapakettitarjontaan syksystä 2018 lähtien. MTV kertoi tekemästään kolmivuotisesta sopimuksesta medialle lähettämässään tiedotteessa.

Vielä tulevan kauden ajan Mestarien liiga kuuluu Viasatin tarjontaan ja Eurooppa-liiga 4Prolle. Kaudet 2018-2021 huippujalkapallosta nautitaan kuitenkin C Morella.

Sopimus sisältää molempien kilpailujen täydet oikeudet: Mestarien liigan karsintavaiheen viimeiseltä kierrokselta ja Eurooppa-liigan alkulohkovaiheesta aina finaaleihin asti.

C Moren kanavien ja cmore.fi-suoratoistopalvelun lisäksi valikoituja otteluita Mestarien liigasta on katsottavissa myös MTV:n vapailla kanavilla. Ennen kauden varsinaista alkua nähdään Uefa Super Cup, eli Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan edellisen kauden mestarien kohtaaminen.

– Mestarien liiga on todellinen seurajalkapallon kruununjalokivi, ja todella kovatasoinen on myös Eurooppa-liiga. Olemme erittäin innoissamme siitä, että saamme jatkossa tarjota maailman parasta seurajalkapalloa katsojillemme, ja vieläpä tuplana, iloitsee MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

C More välittää niin Mestarien liigan kuin Eurooppa-liigankin kaikki kamppailut suorina lähetyksinä. Yhteensä huippufutista on siten luvassa kauden aikana yli 340 ottelun verran.