Sky Sportsin lähteiden mukaan Chelsea ja Manchester United ovat keskustelleet alustavasti Bayern Münchenin Robert Lewandowskin, 28, edustajien kanssa.

Skyn asiantuntija Guillem Balagué uskoo, että sekä Chelsea että Man United ovat lähestyneet Lewandowskia. Hänen mukaansa puolalaiskärkii suosii tällä hetkellä Lontoota, mutta United on erityisen kiinnostunut hänen palveluksistaan. Manchesterilaisseura keskusteli Lewandowskin pelaaja-agentin kanssa eilen.

Lewandowski allekirjoitti joulukuussa vuoteen 2021 saakka ulottuvan jatkosopimuksen Bayernin kanssa. Kaikesta huolimatta hän kertoi olleensa pettynyt, kun saksalaisseura ei tukenut häntä tarpeeksi Bundesliigan maalikuninkuuden jahtauksessa.

Lewandowski teki 30 maalia viime kaudella, mutta hän jäi yhden pussituksen päähän Borussia Dortmundin Pierre-Emerick Aubameyangista.

– En ollut tyytyväinen siihen, kuinka joukkueeni auttoi minua. Olin turhautunut ja pettynyt joukkueeni asenteeseen, Lewandowski kertoi Polish Super-Expressille Sky Sportsin mukaan.

– Robert kertoi minulle, ettei häntä tuettu lainkaan. Valmentaja [Carlo Ancelotti] ei ohjeistanut joukkuetta auttamaan häntä maalikuninkuuden voittamisessa, vaikka mestaruus oli jo ratkennut, Lewandowskin agentti Maik Barthel kertoi saksalaismedia Kickerille.

Lewandowski on edustanut Bayernia kolmen kauden ajan. Hän on voittanut jokaisella sesongilla Bundesliigan mestaruuden. Ennen nykyistä seuraansa puolalainen pelasi Borussia Dortmundissa. 131 pelatun bundesliigaottelun tulokseksi jäi kaksi Saksan mestaruutta ja 74 maalia.