Englanti kukisti isäntäjoukkue Puolan vakuuttavasti 3–0 ja varmisti paikkansa jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-turnauksen välierissä.

Maalintekijät olivat Demarai Gray, Jacob Murphy ja Lewis Baker. Puola päätti ottelun kymmenellä miehellä Jan Bednarekin saatua punaisen kortin 82. minuutilla.

Aidy Boothroydin luotsaama Englanti keräsi lohkovaiheessa seitsemän pistettä. A-lohkon kakkossijan nappasi kuudella pisteellään Slovakia, joka löi omassa ottelussaan Ruotsin 3–0.

Englanti sai otteluun täydellisen alun, kun Gray osui tolppien väliin kuudennella minuutilla Leicesterin seurakaverinsa Ben Chilwellin esityöstä.

Vaihdosta sisään tullut Murphy kasvatti Englannin johtoa 69. minuutilla vastahyökkäyksen päätteeksi. Gray oli vahvasti mukana myös tässä maalissa.

Baker sinetöi loppunumerot 83. minuutilla rangaistuspotkusta, kun vaihtopelaaja Tammy Abrahamia rikottiin.