Jürgen Klopp toi viime kesänä Liverpooliin itselleen tutusta seurasta, Bundesliigan Mainzista saksalaisen maalivahdin Loris Kariusin. Karius aloitti kauden joukkueen ykkösmaalivahtina, mutta menetti haparoituaan asemansa belgialaiselle Simon Mignolet’lle.

Karius sai pelata vain kymmenen ottelua debyyttikaudellaan Valioliigassa, ja miestä on viety siirtohuhuissa takaisin Bundesliigaan. Erityisen kiinnostuneena seurana on mainittu Augsburg. Kariusin agentti Fabian Goll tyrmää kuitenkin siirtohuhut suoralta kädeltä.

– Kariusin lähtöpuheissa ei ole yhtään mitään perää, Goll sanoi Goalin haastattelussa.

– Hän ei tullut Liverpooliin vain lyhyeksi aikaa. Karius uskoo managerin visioihin ja haluaa olla täydessä kunnossa ja valmiina taistelemaan ykkösvahdin paikasta heti harjoituskauden ensimmäisestä päivästä lähtien.

23-vuotias Karius ja Mignolet saattavat saada lisää kilpailua myös Danny Wardista, mikäli torstaina 24 vuotta täyttävä Ward ei jatka lainasopimustaan Valioliigaan nousseen Huddersfieldin kanssa. Saksalaisen agentti kuitenkin vakuuttaa, ettei Karius pelkää haastetta.

– Karius on jo aloittanut yksilöharjoituksensa pysyäkseen kesällä kunnolla, sillä hän haluaa olla valmis. Hän on todella motivoitunut kilpailuun, Goll vannoo.

Lähde: The Independent