Manchester City haluaa saattaa Tottenhamin Kyle Walkerin, 27, ja Juventuksen Dani Alvesin, 34, tuplahankinnan maaliin lähiaikoina. Siirtoa hidastaa Tottenhamin 50 miljoonan punnan hintapyynti. Asiasta kertoo brittimedia The Independent.

Man City on turhautunut Tottenhamin jääräpäisyyteen neuvotteluissa. Vaikka manchesterilaisseura onkin nyt kääntänyt katseensa myös Dani Alvesin suuntaan, Pep Guardiola, 46, haluaa kummatkin vaihtoehdot tukemaan puolustuslinjaa.

Cityn esittää tarjouksen Walkerista vasta ensi viikolla, koska Tottenham ei suostu alentamaan hintaansa Englannin maajoukkuepuolustajasta. Guardiola asetti Walkerin hankkimisen prioriteetiksi, kun Ederson, 23, ja Bernardo Silva, 22, saatiin houkuteltua Etihad Stadiumille.

Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy, 55, ymmärtää, ettei hänen tarvitse myydä Walkeria alle 50 miljoonalla punnalla. Puolustajan sopimus jatkuu vielä neljän vuoden ajan, eikä lontoolaisseuraa painosteta liian helposti.

Jos City ei suostu maksamaan pyyntihintaa, Walkerin sopimusasiasta voi syntyä yksi kesän siirtosaagoista.

Menohaluja löytyy

The Independentin mukaan Walker päätti jo huhtikuussa, ettei hänen tulevaisuutensa lepää Pohjois-Lontoossa. Engelsmanni tietää, että hän pystyisi tuplaamaan nykyisen 65 000 punnan viikkopalkkansa Manchesterissa.

Walkerin suhde manageri Mauricio Pochettinoon, 45, kärsi viime kaudella. Puolustaja penkitettiin ilman syytä FA Cupin välierissä sekä elintärkeässä Pohjois-Lontoon derbyssä.

Pochettino toisti koko viime kauden ajan, että hän myy ainoastaan pelaajia, joista hän haluaa eroon. Kun Walker jätettiin ulkopuolelle, Tottenham ymmärsi, että se voi pyytää valtavia rahapinoja pelaajasta, joka ei mahdu edes lontoolaisten avauskokoonpanoon.

Tottenham pystyi jo kertaalleen neuvottelemaan maailmanennätyssiirron Gareth Balesta, 27, vuonna 2013. Spurs uskoo, että se voi neuvotella ylihinnan myös Barcelonan ja Manchester Unitedin tavoittelemasta Walkerista.

Walker pelasi viime kaudella 33 valioliigaottelua.