Manchester United -keskikenttäpelaaja Paul Pogba sanoo olevansa valmis kestämään Antoine Griezmannin mahdollisen siirron seuran veriviholliseen Manchester Cityyn.

Griezmannin oltiin jo pitkään huhuttu siirtyvän tänä kesänä Old Traffordille. Ranskalaishyökkääjä jäi kuitenkin Atlético Madridiin allekirjoittaen espanjalaisseuran kanssa jatkosopimuksen vuoteen 2022 saakka. Täten manchesterilaiset joutuvat odottamaan uutta siirtoyritystä ainakin ensi siirtoikkunaan asti.

Pogba, jolle Griezmann on Ranskan maajoukkueen kautta erittäin hyvä ystävä, tahtoo vain pelaajan parasta. Hänen mukaansa Griezmann voisi siirtyä jopa Man Cityyn, kunhan hyökkääjä olisi siellä onnellinen.

– Griezmann? Tahdon hänen olevan onnellinen. Jos hän on onnellinen Atléticossa, tai Cityssä, kestän sen kyllä. Hän on yksi maailman parhaimmista pelaajista, Pogba kertoi Téléfootille.

Griezmannia ei ole vielä toistaiseksi yhdistetty Manchester Cityyn. Tammikuun siirtoikkunan auetessa siirtohuhut lähtevät kuitenkin mitä todennäköisemmin uuteen nousuun.