Crystal Palace nimeää alankomaalaisen Frank de Boerin, 47, seuran uudeksi manageriksi maanantai-iltapäivänä. Asiasta uutisoi The Telegraph.

Crystal Palace järjestää lehdistötilaisuuden kello 14.00 paikallista aikaa. Tilaisuudessa julkistetaan seuran uusi päävalmentaja, kun edellinen päävalmentaja Sam Allardyce, 62, erosi virasta 24. toukokuuta. The Eagles paljastaa iltapäivällä myös uunituoreen sponsoridiilin.

De Boer oli yksi lukuisista ehdokkaista Crystal Palacen päävalmentajaksi. Muita vaihtoehtoja olivat muun muassa Marco Silva, Christophe Galtier, Mauricio Pellegrino ja Burnleyn Sean Dyche. Silva meni lopulta Watfordiin ja Pellegrino Southamptoniin.

Frank de Boer nousi kilpailussa ennakkosuosikiksi, kun hollantilaisen puolustajalegendan kaksosveli Ronald de Boer, 47, sanoi, että Frank ”on innoissaan” neuvotteluista Crystal Palacen kanssa.

De Boerin edellinen valmentajanpesti oli Inter Milanissa. Hän valmensi milanolaisseuraa ainoastaan 14 ottelun ja 85 päivän ajan. Ennen Italian-visiittiä hän oli luotsannut Ajaxin neljään perättäiseen Eredivisien mestaruuteen.

Pelaaja-urallaan de Boer edusti muun muassa Ajaxia, Barcelonaa ja Rangersia. De Boer voitti Ajaxissa esimerkiksi Mestarien liigan. Hän toimi myös kapteenina vuoden 1998 MM- ja vuoden 2000 EM-kilpaluissa, kun Oranje eteni välieriin.