Burnleyn manageri Sean Dyche arvioi, että ainakin kaksi Valioliigaan kauden päätteeksi noussutta seuraa on Claretsia varakkaampia.

– Newcastle on nousussa, emme me saa heitä kiinni. Heillä on omistajan rahat, samoin Brightonilla. Brightonin palkkakulut ovat jo suuremmat kuin meillä, Dyche sanoo Lancashire Telegraphin mukaan.

– Sitten on Huddersfield. Uskon omistajien olevan varakkaita, mutta he toimivat vakaalla pohjalla ja haluavat johtaa sitä enemmänkin yrityksen tavoin. Joten kaksi kolmesta nousijasta on välittömästi meidän yläpuolellamme taloudellisesti, hän jatkaa.

Dychen mukaan Burnleyn kannattajien ei kannata innostua liikaa ja odottaa seuran taistelevan pelaajahankinnoista muiden valioliigaseurojen kanssa.

– Eräs fani sanoi minulle, että ”olemme nyt Newcastlen kanssa samalla tasolla, koska saamme yhtä paljon TV-rahaa”, manageri paljastaa.

– Heillä on miljardööri taustalla, 50 000:n yleisömäärät sekä kaikki yritys- ja paitamyynti. Sillä tavalla fanit kuitenkin joskus ajattelevat – miksi he käyttävät meitä enemmän rahaa, vaikka saamme saman TV-sopimuksen.

Dyche painottaa, ettei Dyche voi heti panna haisemaan 100 miljoonaa puntaa.

– On liiketoiminta- ja jalkapallopuoli. Yritämme yhdistää ne kaksi, missä kaikki menee todella kiharaiseksi. Käsi menee hattuun, ja me vain toivomme, että siellä on vielä yksi kani.