Newcastle United olisi halunnut lainata viime kaudella Mestaruussarjassa maaleja takoneen Tammy Abrahamin Chelseasta, mutta Stamford Bridgellä sitä ei katsottu hyvällä.

Mirror-lehden mukaan Chelsea on tehnyt Abrahamille selväksi, ettei tämän kannata siirtyä Newcastleen. Lontoolaisseura ei halua Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkuehyökkääjää sinne mahdollisten häiriötekijöiden takia.

”Kaupungin maine juhlimisen kuumana paikkana aiheutti sen, että Harakoilta meni pääsiirtokohde sivu suun”, Mirror kirjoittaa.

Newcastle on päätynyt otsikoihin etenkin tosi-tv-sarjojen ja örveltämisen vuoksi viime aikoina. Chelseassa pelättiinkin, että yöelämästään tunnettu kaupunki voisi olla huono ympäristö hyvin palkatulle nuorelle pelaajalle, jonka kaikki tekeminen on suurennuslasin alla.

Manageri Rafael Benítez yritti saada 19-vuotiaan Abrahamin Koillis-Englantiin vuoden mittaisella pestillä, mutta tämä on suuntaamassa Swansean miehistöön.

Swansea on myös siinä mielessä etulyöntiasemassa, että sen nykyinen manageri Paul Clement on aiemmin toiminut Chelsean apulaismanagerina ja suhteet Länsi-Lontooseen ovat kunnossa.

Parhaillaan Abraham on Englannin nuorten maajoukkueen mukana alle 21-vuotiaiden EM-lopputurnauksessa Puolassa.