Chelsean Thibaut Courtois’n, 25, agentti on myöntänyt, että hän on käynyt tapaamisissa Real Madridin seurajohdon kanssa. Goal.comin mukaan belgialaismaalivahti on myös hylännyt Chelsean nykyisen sopimustarjouksen.

Goal kertoo, että Chelsean ja Courtois’n väliset sopimusneuvottelut eivät liikahda tällä hetkellä mihinkään suuntaan. Pelaaja vaatii reilua palkankorotusta ja hän haluaa tuplata nykyisen sadan tuhannen punnan viikkopalkkansa.

Vaikka Courtois haluaa jatkaa Lontoossa, hänen edustajansa Christophe Henrotay sanoo, että keskusteluja Real Madridin kanssa on käyty. Haastattelua siteerasi verkkosivusto Goal.com.

– Tietysti Thibaut kiinnostaa suurseuroja. Myös Real Madridia, Henrotay kertoi Sport Footille.

– Hän auttaa joukkuettaan voittamaan otteluita ja palkintoja. Käyn Real Madridin seurajohdon tapaamisissa säännöllisesti, ja myös Thibaut on noussut keskusteluissa esille.

– Pyrin pitämään hänet ajan tasalla tilanteen kehittymisestä, Henrotay päätti.

Lehtitietojen mukaan Real Madrid etsii vahvistuksia maalinsuulle. Los Blancos on tarkkaillut Valioliigasta myös Manchester Unitedin David de Geaa.

Courtois näytteli käänteentekevää roolia viime kaudella, kun Chelsea voitti valioliigamestaruuden. Belgialainen piti nuottansa puhtaana 16 kertaa 36 ottelussa. Courtois vietti vuodet 2011–2014 Atlético Madridissa vuokrasopimuksella.