Turkin mahtiseura Galatasaray on hankkinut Swanseasta 31-vuotiaan entisen Ranskan maajoukkuehyökkääjän Bafétimbi Gomisin. Siirtosummaa ei paljastettu julkisuuteen.

Gomis pelasi viime kauden lainalla Ligue 1:n Marseillessa ja teki 33 ottelussa komeat 21 maalia. Marseille olisi halunnut pitää Gomisin, mutta pelaaja itse lähti mieluummin Turkkiin.

– Minulla on paljon ystäviä Turkissa, ja Didier Drogba ja Aurelien Chedjou kertoivat minulle, että paras seura Turkissa on Galatasaray, Gomis kommentoi siirtoaan Galatasarayn kotisivuilla BBC:n mukaan.

Gomis siirtyi Swanseaan Lyonista kesällä 2014 nelivuotisella sopimuksella. Hän teki tulokaskaudellaan kymmenen maalia, joista viisi syntyi kauden kuudella viimeisellä kierroksella. Lupaavaa loppukautta seurasi kuitenkin vaisu kakkoskausi, ja niinpä Gomis lainattiin viime kaudeksi Ranskaan.

Kaikkiaan Gomis pelasi Swanseassa 71 ottelua ja teki niissä 17 maalia. Ranskan maajoukkueessa Gomis on esiintynyt 12 kertaa. Verkkoa mies on heiluttanut kolmesti. Gomis oli mukana Ranskan EM-kisajoukkueessa vuonna 2008, mutta viimeisimmästä maaottelusta on vierähtänyt jo neljä vuotta.