Arsenalin Alexis Sánchez tietää jo, mitä seuraa hän edustaa ensi kaudella. Chileläinen palaa asiaan Confederations Cupin jälkeen.

Sánchezin nykyinen sopimus Arsenalin kanssa päättyy ensi kesänä. Hän ei ole vielä allekirjoittanut jatkosopimusta. The Gunnersin jääminen Mestarien liigan ulkopuolelle on ruokkinut huhuja, joiden mukaan 28-vuotias laituri haluaisi vaihtaa maisemaa ensi kaudeksi.

Sánchez on lehtitiedoissa yhdistetty sekä Manchester Cityyn että Bayern Müncheniin, vaikka Bayernin puheenjohtaja Uli Hoeneß ilmoitti aiemmin kesäkuussa, ettei se ole kiinnostunut pelaajasta liian suuren iän ja markkina-arvon takia.

Yhdessä Man City -maalivahti Claudio Bravon, 34, kanssa Sánchez istui maajoukkueen lehdistötilaisuudessa perjantaina. Häneltä kysyttiin suoraan, liittyisikö tämä ensi kaudella maanmiehensä seuraan Etihad Stadiumille.

– Keskityn tällä hetkellä Confederations Cupiin. Kun turnaus päättyy, katson, jäänkö vai lähdenkö [Arsenalista], Sánchez vastasi.

Lehdistön painostamana chileläinen avasi tulevaisuuden suunnitelmiaan hieman lisää.

– Tiedän, missä pelaan ensi kaudella. En kuitenkaan voi puhua siitä vielä, Sánchez paljasti.

Chile pelaa sunnuntaina Confederations Cupin loppuottelussa Saksaa vastaan. La Roja kaatoi keskiviikon välierissä Portugalin maalittoman 120-minuuttisen jälkeen rankkareilla 3-0.