Monaco aikoo tavoitella Stoke Cityn 19-vuotiasta Julien Ngoy’ta, jos Kylian Mbappé, 18, jättää ruhtinaskunnan pölyt taakseen. Asiasta raportoivat yhdysvaltalaismedia ESPN:n lähteet.

Ngoy’ta pidetään yhtenä Euroopan kirkkaimmista lahjakkuuksista.

Stoke hankki Ngoy’n Bruggesta neljä vuotta sitten. ESPN:n mukaan Stoke sai houkuteltua 15-vuotiaan nuorukaisen the Pottersin akatemiaan Manchester Unitedin ja Real Madridin kiinnostuksesta huolimatta.

Ngoy debytoi Stoken edustusjoukkueessa joulukuussa Arsenalia vastaan. Belgialainen teki vaikutuksen englantilaisseuran alle 23-vuotiaiden joukkueessa viime kaudella, ja hän oli ehdolla Valioliiga 2:n vuoden pelaajaksi.

Monaco tarkkailee Ngoy’n tilannetta samalla, kun se etsii mahdollisia korvaajia Mbappélle.

Monacon valmennus näkee yhtäläisyyksiä Mbappén ja Ngoy’n välillä, ja seura haluaa jatkaa valitsemallaan linjalla. Se pyrkii ulosmittaamaan nuorien ja lupaavien pelaajien potentiaalin.

ESPN uutisoi, että Ngoy on myös Arsenalin, West Hamin ja RB Leipzigin kiikareissa. Monaco on kuitenkin ainoa joukkue, joka on tekemässä konkreettista liikettä Belgian alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa pelaavasta nuorukaisesta.