Stoke on ilmoittanut kotisivuillaan vahvistaneensa rivejään nuorella vasemmalla laitapuolustajalla Josh Tymonilla. Viisivuotisen sopimuksen tehnyt Tymon siirtyy seuraan Valioliigasta pudonneesta Hullista.

18-vuotias Tymon teki valioliigadebyyttinsä viime kaudella pelaten Hullissa yhä akatemiasopimuksen turvin. Otteluita Hullin avauskokoonpanossa kertyi kaikkiaan neljä. Lisäksi Tymon sai peliaikaa kahdessa FA Cupin ja viidessä Liigacupin ottelussa. FA Cupin kolmannen kierroksen 2-0 -voitossa Swanseasta Tymon onnistui myös maalinteossa.

Tymon on pelannut aiemmin Englannin alle 17- ja alle 18-vuotiaiden maajoukkueissa. Toukokuussa hänet nostettiin mukaan alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen perinteiseen Toulonin turnaukseen. Tymon pelasi kaikissa viidessä ottelussa, kun Englanti lähti kotimatkalle turnausvoitto plakkarissaan.

Siirtokorvausta Stoken ei tarvitse Tymonista maksaa, mutta Hull on kuitenkin oikeutettu kasvattajarahaan. Nuoren lupauksen menettäminen oli joka tapauksessa kova pala Hullille.

– Seura on luonnollisesti pettynyt menetettyään oman akatemiansa kasvatin, Hullin varapuheenjohtaja Ehab Allam totesi seuran kotisivuilla BBC:n mukaan.