Manchester United nappasi BBC:n mukaan Romelu Lukakun itselleen Chelsean nenän edestä. Lontoolaisseuralla pelottaa, että sama voisi käydä James Rodríguezin kanssa, joka on useiden lähteiden mukaan molempien joukkueiden ostoslistalla.

Lontoolaisten seurajohto onkin päättänyt toimia. Espanjalaismedia AS uutisoi, että Chelsea valmistelee Jamesista todella suurta tarjousta. Lähde pitää tarjousta niin suurena, että Real Madrid tulee sen hyväksymään, sillä se haluaa pelaajasta eroon.

Kolumbialainen ei ole kuulunut Zinédine Zidanen suosikkeihin Madridissa. Hän sai kaudella 2016-17 peliaikaa yhteensä vain 1823 minuuttia.

Chelsea on myynyt vuoden 2017 aikana useita pelaajia, ja osa heistä erittäin hyvään hintaan. Myynneistä on tullut yhteensä 127,8 miljoonaan puntaa (noin 146 miljoonaa euroa). Tarkemmin joukkueen myynneistä voit lukea TÄSTÄ.

Pelaajakaupoista tulleita rahoja ei ole kuitenkaan toistaiseksi juurikaan käytetty. Joukkue on yhdistetty useisiin pelaajiin, mutta vielä toistaiseksi se ei ole ostanut ketään. Ainoa hankinta on siis ollut ilmaiseksi siirtynyt Willy Caballero.